Zonterapi / Reflexologi

 

Zonterapi är en kraftfull behandling där vi jobbar med att rensa och städa upp eventuella obalanser i kroppen. Den utförs på fötterna och kan likna en fotmassage men med mera kraft. Vi trycker och stimulerar punkter och zoner.

Foten har zoner och punkter som representerar hela din kropp och när vi trycker på dessa ger vi signaler till respektive del i kroppen. Balans och självläkning kommer då igång. Zonterapi kan göra ont men gör bara gott. Den är helt ofarlig och vi kan inte skada genom behandling.

Reaktioner efter behandling:

Trötthet kanske den största och viktigaste reaktionen i ett läkningsarbete är att känna hur trött kroppen verkligen är. Vila efter behandlingen om du känner att du behöver det.

Feber tillfälliga inflammationer och eventuellt feber kan komma efter behandlingen.

Frusenhet illamånede, svettningar, hudreaktioner är helt normalt o´m det uppstår.

Skratt och gråt tillfälliga känsloyttringar bara bra om det sker.

Energi du känner dig extra pigg och får mycket energi. Det är inte bara negativa reaktioner som kan komma efter en behandling. Många känner sig piggare och fräschare som dom är renade.

Gamla krämpor kan komma igen. Helt normalt då vi lyfter upp gamla ärr och  gammal härd som ligger kvar i kroppen efter tex en pencillinkur. För att kunna städa ut kroppen måste gammalt bort. Om det blossar upp är det under en kortare tid.

Vad behandlar vi för: 

Förebygga och slippa problem / njutning

Ont vart som i kroppen

Migrän

Barnlöshet

Magproblem

Sendrag/kramper

Musarm

Frozen shoulder

Höftproblem

Acne

Astma/allergier

 

ÖRONAKUPUNKTUR

Akupunktur har använts i tusentals år inom den österlänska medicinen och är tillsammans med kroppsakupunktur en del av den traditionella kinesiska medicinen.

I hela örat finns zoner för hela kroppen och alla inre organ. Vid behandlingen använder terapeuten en palperpenna för att lokaliserade punkter som indikerar smärta, där sedan nålar sätts. Vid varje behandling sätts mellan 3 till 6 nålar och dessa får sitta i 30-45 min. Under denna behandling kan klienter röra sig som vanligt, läsa en tidning/bok, dricka kaffe/te eller få annan behandling under tiden; medicinsk fotvård eller reflexologi / zonterapi.

Lindrar tex

- Akuta smärttillstånd

- Allergier

- Hormonrubbningar, klimakteriebesvär, smärtsamma menstruationer

 

RÖKAVVÄNJNING MED ÖRONAKUPUNKTUR

I början av 1970 -talet utvecklades i USA en metod för att hjälpa människor med beroendetillstånd ( narkotika, alkohol såväl som nikotin) metoden kallas NADA ( National Acupuncture Detoxification Association ). Fem nålar sätts i varje öra, de får sitta i ca 45 min och behandlingen bör omfatta minst fem helst upp till 10 besök, för att uppnå bästa möjliga resultat.

 

HEMBESÖK!

Nu kan vi äntligen erbjuda hembesök. Många kan inte ta sig hemifrån och då kommer vi hem och hjälper er med fotvård. Ligger du på sjukhus så kommer vi gärna dit men då får du själv kolla om det är OKEJ för sjukhuset att vi kommer. Bokning av hembesök sker endast via telefon. För mer info eller bokning ring Marina 0704-857886.

Pris: 995 kr inom tullarna.

 

 

  F.I.T

  C9 - F1 - F2 Fixa formen på  9, 39 eller 69 dagar!

 

 VITAL 5

  För mer energi och ork i din vardag!

Här har vi Forever livings nya paketklösningar. För dig som vill få en hälsosammmare livstil, vågar prova något nytt och som vill att det ska vara enkelt. 

Önskar du :

Maila: marina@harligafotter.se eller ring 0704-857886 

 

Härliga Fötter erbjuder Medicinsk laser som hjälper bla mot,

Inflammation
Idrottsskador
Rörelseinskränkning
Smärta
Artros/artit
Bihåleinflammation
Tinnitus
Svårläkta sår
Benhinneinflammation

Jag som fotterapeut behandlar vårtor, hälsporre, nagelsvamp mm

 

Prova produkter innan du köper!

Vill du prova produkter innan du köper? Inga problem, jag lånar ut en väska till dig så att du i lugn och ro kan prova på produkter som du och din kropp behöver. Produkterna är baserade på ekologisk odlad aloevera. Produkterna passar hela familjen.

https://portal.foreverliving.se/shop/category/boxar/product/everyday_beauty
aloevera.jpg

marina@harligafotter.se  

 

 

 

I tidningen Care får ni lite tips för era fötter.

care-bild.jpg

 

 

 

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)