Alla fötter välkomna!

Härliga fötter erbjuder medicinsk fotvård och zonterapi. Alla fötter är välkomna, friska som sjuka. Jag har inget avtal med landstinget så med remiss är du välkommen fast du betalar själv.

Härliga Fötters motto är, FÖREBYGGANDE. Dina fötter bär dig varje dag, dom gör ett hästjobb. Visste du att du går 4 varv runt jorden under din livstid ? Drömmen är att få in hur viktigt det är att ta hand om sina fötter till alla barn och ungdomar. Kanske är det jag som börjar introducera fotinformation i skolorna. " FOTTANTEN"

Lite omsorg och beröring är dina fötter väl värda! Bra fotvård, fotgymnastik, rätt val av skor och strumpor hjälper dina fötter att göra ett bra jobb och kommer att hålla sig friska länge.

Jag Marina Häll ( höger på bilden ) driver Härliga Fötter och kommer ursprungligen från Värmland. Jag lämnade restaurangbranchen för 7 år sedan så nu är fötter mitt arbetsliv och vin, tequila och mat  på hobbynivå. 

Jag är utbildad fotterapeut och zonterapeut på Axelsons Gymnastiska Institut i Stockholm där jag även har jobbat som handledare på fotvårdsskolan.

Du kan betala kontant, swish, eller med kort. Vi tar emot actiway och friskvårdsappen om du vill nyttja din friskvårdspeng.

 

Johanna Bouvin ( vänster på bilden ) är hud och- SPA terapeut och driver Fin hos mig. Vi har nu köpt våran egen studio på Upplandsgatan 74 som kommer att renoveras och bli en härligen egen oas för oss. Hoppas du kommar att trivas där du med.

Kontakta oss gärna för råd och tips

Marina Häll, 0704 - 857886

marina@harligafotter.se