Alla fötter välkomna!

Härliga fötter erbjuder medicinsk fotvård och zonterapi. Alla fötter är välkomna, friska som sjuka. Jag har inget avtal med landstinget så med remiss är du välkommen fast du betalar själv.

Härliga Fötters motto är, FÖREBYGGANDE. Dina fötter bär dig varje dag, dom gör ett hästjobb. Visste du att du går 4 varv runt jorden under din livstid ? Drömmen är att få in hur viktigt det är att ta hand om sina fötter till alla barn och ungdomar. Kanske är det jag som börjar introducera fotinformation i skolorna. " FOTTANTEN"

Lite omsorg och beröring är dina fötter väl värda! Bra fotvård, fotgymnastik, rätt val av skor och strumpor hjälper dina fötter att göra ett bra jobb och kommer att hålla sig friska länge.

Jag Marina Häll ( höger på bilden ) driver nu 2 kliniker i Stockholm och kommer ursprungligen från Värmland. Jag lämnade restaurangbranchen för 7 år sedan så nu är fötter mitt arbetsliv och vin, tequila och mat  på hobbynivå. 

Jag är utbildad fotterapeut och zonterapeut på Axelsons Gymnastiska Institut i Stockholm där jag även har jobbat som handledare på fotvårdsskolan. Min nya kunskap är applicerad neurologi som jag utför enligt ARCHMETHOD

Du kan betala kontant, swish, eller med kort. Vi tar emot actiway och friskvårdsappen om du vill nyttja din friskvårdspeng.

Johanna Bouvin ( vänster på bilden ) är hud och- SPA terapeut och driver MJ Studio med mig. Vi har nu köpt våran egen studio på Upplandsgatan 74 en härlig liten oas för hud och kroppsvård. Hoppas du kommar att trivas där när du besöker oss.

Fotia Kliniken hittar du i Alvik. En modern klinik med fokus på fötter och hjärna. Här får du medicinsk fotvård, smärtbehandlingar, massage och zonterapi. Fotia är i en uppbyggnadsfas. Fler behandlingar och terapeuter är påväg in. Snart finns hälsocochning på menyn. Super kul!

Kontakta oss gärna för råd och tips

Marina Häll, 0704 - 857886

marina@harligafotter.se

www.fotiakliniken.se

www.mjstudio.se

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)