ALOE VERA - PLANTAN

Aloe vera har använts i tusentals år för sina goda verkan på vår hälsa. Alexander den store till sina sårade soldater och Cleopatra använde Aloe vera för sin skönhets skull.

Härliga Fötter väljer att jobba med Aloe vera sorten barbadensis miller som är den bästa och därför att Forever livings produkter endast innehåller innerbladsfilén.

Aloe vera-gelen som utvinns ur växten innehåller:

Aloe vera är en grönsak som är besläktad med sparris och vitlök. Den har många goda egenskaper och som med allt annat är det individuellt till vilken grad Aloe vera lindrar och hjälper. Testa och se vad den gör för dig.

 

ALOE VERA - DRYCK

Inre hälsa, yttre skönhet. Det är precis så det är. För att få kroppen att må bra behöver vi jobba med helheten, inte bara på utsidan.

Idag är det svårt att få i sig rätt mängd vitaminer och mineraler via vår kost. Därför rekommenderar jag en "hutt" färskpressad och kylstabiliserad  Aloe vera varje morgon. 4-8 cl är en bra mängd. 

 

ALOE VERA FÖR HUDEN

Aloe vera är en fuktgivare och passar alla hudsorter. Många använder den som en after sun just för att den lugnar huden och dämpar rodnad. Aloe vera ger din hud mycket fukt och näring.

Härliga Fötters favoriter är Aloe propolis kräm, Heat lotion och Gelly ALOE VERA-BUTIKEN

 

JOBBA MED ALOE VERA

Vill du arbeta med Aloe vera-produkter från Forever Living? Du behöver inte vara terapeut för att göra det utan jag coachar dig att komma igång. Vi söker medarbetare och du behöver bara bestämma dig för om du vill jobba heltid, deltid eller mer sällan. Många är bara smarta kunder för att få kavalitetsprodukter till ett lägre pris. Du väljer och är du nyfiken kontakta mig för en kostnadsfri presentation. Marina 0704-857886

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)