Urval av fotprodukter

   

Min Aloeverashop

Härliga Fötter säljer det mesta du behöver för din hud och dina fötter. Avlastningar, inlägg för nedsjukna fotvalv, hälkopp för hälsporre, krämer som återfuktar din hud eller är antiperspirant för dig med fuktiga fötter. Hälstrumpor som förebygger hälsprickor, fotfilar mm.

Du kan även köpa presenter till dig själv och nära och kära som en snygg nescessär, hudvårdsprodukter & presentkort. Vi är oberoende återförsäljare av kvalitativa aloeveraprodukter från Foreverliving products.

 

Stödstrumpor av märket Mabs finns i svart & vitt. 150kr 

Stödstrumpor i härliga färger utan tåsöm av märket Markoma 110 kr 

 

 

Tåstrumpor i härliga färger: 

Bomull med kort skaft 50 kr

Bomull med långt skaft 75 kr

Bambu med kort skaft 60 kr

Bambu med långt skaft 79 kr

Kashmirull med kort skaft 75 kr

Kashmirull med långt skaft 89 kr

BIOCOOL- det syrerika fotbadet

Biocool stimulerar blodcirkulationen och rengör effektivt fötterna och mjukar upp förhårdnader. 330 kr/ 500 g. Ett måste att ha i badrumsskåpet. Håller vad det lovar.

Bra mot svamp, vårtor och fuktiga fötter.

FOTKRÄMER

En fotkräm ska vara utvald för att passa din hud och dina fötter. Vilken hudtyp har dina fötter? Torra, feta, hårda eller fuktiga ?

Gehwol har ett 20 tal olika sorter utav fotkrämer så vi hittar garanterat något för just dig och dina fötter.

/2799401-2xafj.jpg

Gehwol Fusskraft 125 ml, 135 kr

Sheasmör, jojobaolja, aloevera och deozink är basen i den här krämen. För dig med fuktiga fötter. Deozink är det verksamma ämnet som förhindrar fotlukt under lång tid.

 

En del utav krämerna finns i 75 ml, 95 kr.

 

 

PROPOLISKRÄM 113 gr, 255 kr

Aloevera gel, propolis, kamomill och allantoin. Propolis har en antiseptisk verkan och Forevers Propoliskräm är vattenfri. Perfekt kräm för hela familjen dvs även din pälskling. Kan med fördel användas på hela kroppen. Bra för dig med mycket torr hud, sprickor och eksem.