Behandlingar

Medicinsk fotvård, 60 min 675 kr

Behandlingen börjar med ett skönt fotbad och konsultation - Hur mår dina fötter? Följs av klippning & slipning av naglar. Vi filar fötterna och tar bort eventuella förhårdnader, hälsprickor, liktornar mm. Skalpell kan behövas. Behandlingen avslutas alltid med fotmassage.

Medicinsk fotvård + Reflexologi 90 min, 1150 kr

I denna kombobehandling börjar vi med zonterapi. För att hitta och stimulera så mycket som möjligt i din kropp undviker vi fotbadet som värmer och sätter i gång blodcirkulationen. Efter ca 30-40 min börjar vi jobba med fotvården som avslutas med en skön fotmassage.

Medicinsk fotvård +, 90 min 985 kr

Medicinsk fotvård med fot och underbensmassage. Har ni mycket som behöver tas om hand på fötterna rekommenderar vi detta behandlingsalternativ.

Medicinsk fotvård 75 min + lackning av naglar, 950 kr

Medicinsk fotvård som avslutas med att foten smörjs in med en fotkräm som passar just din fot och lackning av naglar. Vi använder märket Divine nagellack som du sedan får med dig hem.

Medicinsk fotvård + Calgel 105 min, 1175 kr

Den perfekta behandlingen där du får både nyttig och bra fotvård men även den estetiska behandlingen med fina naglar. Lacket sitter länge och håller sig glansigt och fint utan att skava bort.

 

Nageltrång eller liktornsbehandling 30 min, 395 kr

Här tar vi hand om akuta nageltrång eller onda liktornar. Bokas när du bara vill få bort ett specifikt fotproblem.

Reflexologi/zonterapi 55 min, 695kr ( vid köp av 5 ggr, 3225 kr )

En alternativmedicinsk behandling där terapeuten masserar och trycker på  under och ovansida av foten. Detta för att stimulera kroppens egen förmåga till självläkning. En behandling består i anamnes, där klient och terapeut samtalar om klientens tidigare sjukdoms- och hälsohistoria, själva behandlingen på fötterna och till sist en avslutning/diskussion om hur vi fortsätter behandlingen. Behandlingen utförs på torra fötter (INGET FOTBAD) utan kräm eller olja och avslutas med insmörjning av fötter. För din och terapeutens skull kom gärna med rena fötter.

Nagelsvampsbehandling med Lunula laser, från 2250 kr

Bokas endast efter att konsultation är gjord. Denna behandling börjar alltid med att du bokar in en medicinsk fotvård 60 min. Vi behandlar både händer och fötter och gäller ENDAST nagelsvamp. Hud och fotsvamp måste behandlas först eller paralellt. En kur är på 4 behandlingar och som bör göras inom 1-2 månader. Beroende på hur mycket svamp du har så är minimum behandlingar 4 och max 8 som behöver göras. 

Öronakupunktur 15 min, 350 kr

I öronen har vi reflexologiska punkter för hela kroppen. Nålar sätts i de aktuella punkterna och på så sätt behandlas olika delar i kroppen. Då behandlingen är som effektivast är vid akuta smärttillstånd, såsom nackspärr, migrän och stress. Man kan lindra allergier och även jobba enligt NADA metoden och använda akupunktur vid rökavvänjning. Man bokar 15 min MEN behandlingen tar 30 - 45 min (man kanske inte sitter i behandlingsrummet hela tiden).

Fot & Underbensmassage 30 min, 400 kr

Behandlingen börjar med fotbad som följs av massage. Massagen har en god verkan på foten. Den ökar blod och lymfcirkulationen, tar bort spänningar och trötthet. Klassisk massageolja används för underben. En fotkräm anpassad för just din fot används till dina fötter.

Vårtbehandling  30 min, 375 kr

Borttagning av vårtor kan behandlas på flera sätt. Vi använder en enkel, smärtfri och effektiv klinikbehandling " Verrutop ". Vårtor kan vara envisa och det kan behövas många behandlingar. Det krävs tålamod och ibland hemmavård, men...VÅRTOR kan alltid behandlas och jag rekommenderar att alltid göra det. Varför? Smittorisken och att dom kan i längden göra ont och ju längre tid man har dom ju svårare att få bort dom. Fila aldrig på en vårta.

Ortonyxi / Nagelkorrigering  30 min, 475 kr

Trött på nageltrång? Det går att korrigera din nagel så att den växer rätt, även ett alternativ för en skadad nagel som inte växer som den ska. Fyra olika korrigeringsalternativ finns, jag väljer ut den som passar för just din nagel. Nageln får inte vara svampangripen och du måste ta bort nagellack två dagar innan behandlingen. Rekommenderar att du har varit på en fotbehandling hos oss tidigare eller visat oss din nagel.

Läs mer om ortonyxi under egen flik.

Topp till Tå 120 min, 1230 kr

Du får en skön ansiktsbehandling 60 min och medicinsk fotvård 60 min efter varandra. Du väljer vilken behandling du börjar med. Ett perfekt behandlingsalternativ när ni kommer i sällskap med någon. Vill ni kombinera med fika eller mat? Önska så ordnar vi.

Obs! Går inte att boka på nätet då jag samarbetar men Johanna från Fin hos mig som har en separat bokningskalander. Ring gärna så hjälper vi till 0704-85 78 86. 

Fotkur 75 min, 750 kr

Fotbad, klippning & slipning utav naglar. Lätt filning av foten som sen avslutas med
fotskrubb, fotmask och en härlig fotmassage med produkter som har ekologisk odlad aloevera som bas. När dina fötter ligger i mask får du en skön och avslappnande skalpmassage. Rekommenderas till dig som vill njuta och ge dina fötter kraft och energi.

Silikonavlastning 30 min, från 370 kr

Jag modulerar fram en avlastning i franskt silikon anpassat för just din fot. Vanliga fotproblem där du kan ha hjälp utav dessa är när du har: hallux valgus, liktorn, artros och nedsjunkna fotvalv.

Fotlyxpaketet 75 min, 1295 kr

Medicinsk fotvård 60 min där vi även peelar fötterna och använder varma handukar för extra njutning. När du går hem får du med dig produkter till "Härliga fötter ". Ett perfekt behandlingsalternativ när du vill ge bort en gåva eller bara få lite vardagslyx.

Tejpning " Kinesiologotape " 30 min, 350kr

Denna tejp ökar blodcirkulationen och vi vill få till en bättre självläkning. Jag tejpar fot och underben, din mage vid stora menssmärtor och musarm. Andra delar på kroppen kan massörer, naprapater och sjukgymnaster hjälpa dig med då dom kan hela kroppens anatomi. Exempel när tejpning kan vara bra: plantarfasciit, istället för stödstrumpor, hallux valgus och benhinneinflamation.

Fot och nagelsvampsbehandling 45 min, 750 kr

Behandlingen börjar med fotbad och konsultation. Följs av att foten filas och naglar fräses ner. När du går hem får du med dig: info om hemmavård med passande produkt, nya strumpor och rena skor.

Medicinsk Laser 15 min eller 30 min, 250 kr/ 450 kr

Jag använder laserterapi vid behandling av vårtor, nagelsvamp, inflammerade nageltrång och onda hälar ( hälsporre och inflammation i faschian. Laser ger energi till de celler som behöver det och hjälper kroppen till självläkning.

Calgel 60 min, 600 kr

Här läggs all fokus på fina naglar. Behandlingen börjar med ett fotbad som följs av nagelklippning, slipning och rensning av både naglar och nagelband. Naglarna lackas med Calgel. Det är ett permanent lack som vi härdar och som ger lyster och håller sig fina länge utan att skava bort. Detta lack andas och är därför skonsamt för dina naglar.

 

Fotvård som friskvård 60 min, 695 kr

När du vill använda friskvårdspengen till dina fötter så bokar du denna behandling. Här är det dina fötter som lägger grunden till behandlingen. Naglar klipps, slipas och rensas. Fotsulan slipas och avslutas med en skön massage och du får tips och råd om hur du tar hand om dina fötter så att dom håller sig i form. Merparten av våra ryggproblem kan avhjälpas  med bättre rörlighet i höft - och FOTLED samt bättre bålstyrka. Så att ta hand om sina fötter är viktigt för hela dig.

Ansiktszonterapi 55 min, 695 kr ( vid köp av 5 ggr 3225 kr )

Genom att behandla ansiktet med tryck på olika zoner och punkter förbättras dels cirkulationen lokalt i ansiktet, dels aktiveras motsvarande organ i andra delar av kroppen. Behandlingen gör inte ont utan är mycket avslappnande. Även om syftet med behandlingen är att i första hand stimulera meridianer, centrala nervsystemet och blodcirkulationen, påverkar ansiktszonterapin ansiktet så att man också blir vackrare. Blodcirkulationen i huden ökar och rynkor försvinner när depåer och blockeringar i systemet behandlas.

Hembesök, från 995 kr 

Vi erbjuder hembesök för dom som har svårt att ta sig till oss. Kanske är du gammal och inte orkar eller så har du legat på sjukhus. Orsakerna kan vara många. Priset varierar för hur lång resväg vi får. Priset kan också diskuteras om ni är flera i samma område tex äldreboende eller trappuppgång som vill ha fotvård. Hembesök bokas via telefon och betalas via faktura.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)